Fra 01. Januar 2019 vil de nye support betingelsene tre i kraft og enkelte tjenester dere har fått gratis hjelp fra Support avdelingen til nå vil bli vi kunne ta betalt for. eksempel MRF hjelp. Vi vil alltid opplyse på forhånd om at dette er en tjeneste vi kommer til å ta betalt for, og spørre deg om dette er noe du ønsker at vi hjelper deg med mot betaling.


Normalt vil prisen være pr. påbegynte 15 min: 325,- og vil bli fakturert den vi har kontakt med. (Hvis en elektriker ringer inn, så vil vi fakturere elektrikeren og ikke eieren av prosjektet)


En elektriker eller et elektriker firma kan inngå en VIP supportavtale med oss som inkluderer 10 timer med support og prioritering i portal- og telefon*. Avtalen fornyes automatisk når 10 timer er brukt opp, Vi vil sende ut rapport på timebruk på forespørsel.
 

Pris for pakken er 9500,- eks mva.


Send e-post til support@sensio.no om du ønsker mer informasjon eller ønsker å bestille.*For at prioritering på telefon skal fungere må vi ha en liste over de installatører som skal ta kontakt med oss