23.01.2020:
Nord pool har nå gjort om på sitt API, slik at vi ikke lengre får hentet ut data med dagens løsning. Vi må komme tilbake til hvordan vi løser dette. konsekvensen er at grafen over strømpris ikke lengre blir oppdatert og tariff optimaliseringen ikke endrer seg fra dag til dag, men forblir slik som det var ved siste oppdatering. De dyreste timene i døgnet endrer ikke seg drastisk fra dag til dag med dagens løsning så det vil nok ikke ha den helt store praktiske betydningen fram til en eventuell løsning.