Som beta tester av Google Home så kan det hende at "testen" stopper opp. Det er ikke noe som skjer på et bestemt tidspunkt, men noe som skjer av og til. Det som da må gjøres er å restarte testen

Gå til: https://console.actions.google.com/u/1/project/sensio-beta/simulator

Pass på at du er innlogget med samme bruker som du bruker i Google appen og som ble invitert til test av oss.

Språk må stå til norsk før du trykker "Start testing" om den har blitt stoppet

Om testen kjører så kan du prøve å stoppe den først.

Trykk "done"

HOLD musen over ikonet så ser du at testing har blitt "Enabled", om du trykker så stopper du testingen igjen