Før du kommer på kurs er det viktig at du gjør litt forgåndsforberedelser.

Det er viktig at dere har følgende programmer installert på PCen:

Vanlig xSetup: https://unity.sensio.no/xSetup/setup.exe
xSetup mot en annen server: https://ha-pilot.sensio.no/xsetup/setup.exe
PuTTy for tilkobling til kontroller: https://the.earth.li/~sgtatham/putty/latest/w32/putty.exe

Advance IP scanner for søk i nettverket: http://www.advanced-ip-scanner.com/download.php?lng=en
Etcher for brenning av images: https://etcher.io/?ref=etcher_update

Win32 disk image: https://sourceforge.net/projects/win32diskimager/

Det er også flott om dere laster ned og har disse imagene på PCen også, disse filene får du ikke åpnet på pcen, men bare ha de nedlastet sik at vi slipper å laster de ned under kurset:
http://sensio.no/download/x1-feb21-2018.zip

http://download.sensio.no/images/z1-2018_09_15.zip

Det er fordelaktig om du også har en mobil og/eller nettbrett med iOS eller Android for testing av brukergrensesnitt.

Ta også med mus til PC!

Sees på kurs!