Anbefalt oppsett av Romkontroller Touch (RCT) i Eaton MRF

I dette dokumentet vil vi vise anbefalte innstillinger under oppsett av komponenten i Eaton MRF mot en Sensio kontroller.

Krav

For at man skal få best utnyttelse av RCT så må RF-Chip'en til X'en være oppdatert til siste versjon og det er anbefalt å oppdater RCT til siste versjon.

Det er anbefalt å oppdatere da alle funksjoner til RCT blir knyttet til et datapunkt. Man vil også få mer funksjoner ut av RCT (Les mer i egen brukeroppsett av RCT)
Hvis man ikke oppdaterer så må man bruke 3 datapunkt i stede for 1. Og man får ikke brukt Lux føleren i RCT.

Installasjons instruks

Slik skal det se ut i MRF:

Mode skal stå til: Mode: ekstern Controller (Hvis det ikke er mulig å velge så har du ikke fått oppdatert RF-Chipen til X-1 kontrollern riktig. Prøv igjen.)

Forespørsel fra kontroller: 30:00 minutter
Hvis det settes lavere og det er et prosjekt med litt størelse på så kan man fort få timeoute på RF-Chip i X-1 kontrolleren og da kan data gå tapt)

PT1000 (Hvis i bruk) kan stå som intern gulvsensor hvis det er det formålet den har. Vil komme inn i xSetup som Tempsensor Min/Max.

Felles nøyaktighet for alle sensorer burde stå til 4 hakk fra venstre, igjen for å hindre timeoute på RF-Chip som over.