Her kommer en liten liste av hva du trenger, og hva du skal passe på når du skal bygge en egen Z-Wave Sensio-kontroller.

Listen under referer til Kjell & Company sine websider, men du kan fint kjøpe det fra andre steder.

Du trenger:

Kjøp inn de nevnte deler og du er klar til å bygge!

Når du setter på Z-Wave-kontroller så må den monteres slik:

Når du har fått satt alt sammen så følger du guiden vår på hvordan brenne og installere med SDKort, Link.

Og her en guide på hvordan du skal konfigurere Z-Wave på kontrolleren du nettopp har bygget.

Lykke til!