1. Last ned Etcher
  2. Last ned Sensio image
  3. Sett inn et microSD kort på 4GB eller mer, men ikke større enn 32GB i PCen
  4. Start Etcher
  5. Select nedlastet image
  6. Select innsatt minnekort.
  7. Trykk Flash!
  8. Vent ca 10 minutter
  9. Ta ut minnekortet fra PCen og sett den inn i en Raspberry Pi 3B
  10. Sett inn en nettverkskabel med internett
  11. Sett inn strømkabel
  12. Vent 2 minutter
  13. Du har nå satt opp din egen Sensio kontroller

NB! Ved å installere Sensio software på Raspberry Pi utløses det en engangsfaktura for software (fullversjonslisens). Denne er på kr 1900,- eks mva.

NBNB! Det er veldig viktig at det benyttes følgende minnekort: Sandisk SDSDQQ-032G-G46A

Konsekvensen av å benytte feil kort er drastisk redusert levetid hvor minnekortet kan slutte å virke etter 3-6 mnd.

Merk: For å bruke kontrolleren mot xComfort og/eller z-way to trengs det tillegsmoduler hhv. (CKOZ-00/14 og/eller Razberry 2 Z-wave-kontroller)

Merk: Det er ikke mulig å intrigere xComfort RCT med ét datapunkt og funkjsonaliteten blir dermed begrenset med RPI+CKOZ-00/14