Sensio er en mange til mange database. Dette lar deg som bruker kunne ha tilgang til flere prosjekter, og dette lar ett prosjekt ha flere installatører og brukere. Brukere kan ha ulike tilganger. Dette kan være praktisk om  samboer ønsker et eget brukergrensesnitt med egne farger, du har en leieboer, barna skal få styre sitt rom, svigermor kommer på besøk og skal ha en redusert tilgang.

Om du ønsker å invitere flere brukere til ditt prosjekt, så kan du gjøre dette fra appen vår Sensio Smarthus som finnes i app. store eller i google play.

Her skriver du inn epost adressen til den du vil invitere. Du kan også velge hvilken rolle den nye brukeren skal ha. Skal det være en administrator som har mulighet til å invitere flere brukere og slette brukere, eller en som kun er bruker? Her velger du også hvilke soner vedkommende kan ha muligheten til å styre.

Når du gir tilgang til noen, så får de en invitasjon på epost. Nye brukere må gjennom en registreringsprosess. Brukere som allerede ligger registrert i databasen får kun en invitasjon som de må akseptere for å få tilgang.

Dersom du ønsker å fjerne tilgangen til en bruker, så gjør du det under samme fane i app. Trykk på krysset tilknyttet brukeren.

Har du solgt boligen din?

Logg inn på unity.sensio.no.  Velg prosjektet under "prosjekter", gå til avansert og deretter til tilganger. Send invitasjon til ny eiers epost. Husk å sette "rolle" som "eier".