Sensio lar deg som bruker ha full kontroll på hvem som har tilgang ditt system. Og med samme bruker kan du ha tilgang til flere systemer. Brukerne du inviterer kan ha ulike tilganger til de forskjellige sonene i ditt system. Dette kan være praktisk om du har en leieboer, barna skal få styre sitt rom, svigermor kommer på besøk og skal ha en redusert tilgang.

For å invitere noen til prosjektet må du først og fremst logge inn på www.sensio.no. Når du har logget inn trykker du på prosjektet på venstre side av skjermen. Du kommer så inn på siden som er avbildet under her.

På høyre side av skjermen finner du "Inviter noen til". Her legger du inn e-posten til den nye brukeren og trykker "Inviter".

Når du gir tilgang til en bruker, så får vedkommende en invitasjon pr epost. Nye brukere må gjennom en registreringsprosess, mens brukere som allerede ligger registrert i databasen får kun en invitasjon som de må akseptere for å få tilgang.

Dersom du ønsker å fjerne tilgangen til en bruker, så gjør du det under samme fane i app. Trykk på krysset tilknyttet brukeren.

Har du solgt boligen din?

Her følger du samme prosess som over, men setter "Rolle" til "Eier".