Utstyr

• PC
  • SD card reader
  • microSD kort

Fremgangsmåte

1) Last ned program Win32 Disk Imager: https://sourceforge.net/projects/win32diskimager/

2) Last ned X-1 image fra: Image  (Ikke bruk internet explorer) zipped versjon

3) Sett inn SD kort leseren i pcen med SD kortet i.

4) Start Win32 Disk Imager. Velg X-1 image som du har lastet ned og velg SD kort leseren i Device.

5) Videre velger du imagefilen ved å trykke på mappe-ikonet og velge filen.

6) Når device og image er valgt trykker man på «write»

7) Når imaget er ferdig ser det slik ut:

Kortet kan nå benyttes til flashing av Sensio X1 controller.

Flashing foregår på følgende måte:

Vi har også en video på det: Flashe en X-1 kontroller

1) Sett inn minnekort i minnekortleseren.

2) Hold inne "reset-knappen" i 30 sekunder (helt til det begynner å blinke rødt) med en tynn gjenstand mens du setter inn strømkabelen på kontrolleren.

3) Når power-lyset begynner å blinke rødt er flashingen i gang, og du kan slippe opp "reset-knappen".

Dette tar opptil 10 minutter. Når power lyser grønt kan du ta ut minnekortet og gjøre følgende:

1) Åpne prosjektet i xSetup, høyreklikk på kontrolleren på første side og trykk "rekey".

Trykk nå på Rekey

2) Last opp prosjektet via xSetup.

Nå skal alt være i orden.