Først: For å kunne styre varmepumpe med IR, så trenger du en tilkobling mellom kontrolleren og det som du skal styre.

SC-1 kabler du direkte fra kontroller til varmepumpe.

X-1 kommuniserer trådløst til Global Cache, som deretter kables til varmepumpe. Se 1.gangs tilkobling til Global Cache.

1-varmepumpe-ir

Nå er du klar til å programmere.

Velg hvilken sone du har varmepumpa. Velg fra listen og legg til din varmepumpe.

2-velg-varmepumpe

Finner du ikke riktig modell på listen, så kan du teste med en varmepumpemodell av samme merke. De fleste varmepumpeprodusenter har fjernkontroller med lik IP-range, slik at de kodene som sendes for å stille temperatur på varmepumpe er like. Listen i dag inneholder:

• Bosch
  • Daikin
  • Daikin Emura FTXG35W
  • Fujitsu ASYA12LGC
  • IVT AX-XP12FR-N
  • LG P09MNNM2
  • Miba
  • Mitsubishi MSZ-EF35VEW
  • Mitsubishi MSZ-FD25VA
  • Panasonic
  • Panasonic CS-CE9LKE
  • Panasonic CS-HE9LKE
  • Panasonic CS-NE9PKE
  • SAP-K CRV123EHN
  • Toshiba
  • Nyere Toshiba-modeller

Skulle det være behov for ytterligere modeller er det mulig for oss i Sensio å legge dette til dersom vi får låne fjernkontrollen din.

Velg IR sender og sett til riktig port.

3-velg-ir

Du trenger ingen temperaturføler i et rom med varmepumpe, den styrer seg selv. Varmepumper har innebygde temperaturfølere, så de holder selv kontroll over varmen.

Dersom du setter sonen i sparing, så vil varmepumpa automatisk stille seg inn på den angitte spare-temperaturen.

Dersom du skulle ønske å få vite hvor varmt det er i sonen, så trenger du en egen xComfort-temperaturføler, evt egen temperaturføler dirkete koblet i SC-1.

Slik ser brukergrensesnittet ut på web:

4-styr-i-app

Du kan sette Komfort, Sparing eller skru av, bestemme kjøling eller varme, justere temperatur og vifte, og varmepumpa blir en tilpasset del av tidsinstillingen.