•  Sjekk at det er strøm og internett på kontroller, sjekk de to øverste lysene i fronten av kontroller som viser til strøm og nettverk.

• Sørg for at du er tilkoblet samme nettverk som kontroller. Dersom du via trådløst nett ikke finner kontroller i xsetup kan du forsøke å koble deg til samme punkt som kontroller med nettverkskabel, da din pc og kontrolleren kan befinne seg på forskjellige nett/IP.

• Sjekk at det er internettilgang i nettverkskabelen som er plugget i kontroller, bruk en bærbar pc med wifi deaktivert og plugg nettverkskabelen ut av kontroller og inn i pc.

• Dersom du har brannmur, sørg for at port 9777 UDP er åpnet.