Lys/varme styres ikke via Sensio app:
Gå gjennom følgende punkter i .MRF-fil:

• Les inn mottakskvalitet og beregne forbindelser
  •  Overfør alle endringer til komponentene
  • Kontroller at datapunktene er like i xSetup og i .MRF-filen

Lys fungerer via Sensio app, men ikke varme:
Dersom lysene styres, men ikke varmen kan det tyde på at kontroller ikke mottar innkommende datatrafikk fra enheter som termostater og lignende. Dette kan løses ved å laste inn kontroller/grensesnitt på nytt i .MRF-filen og reboote kontrolleren.

Dette kan også være relatert til ett utdatert brukergrensesnitt.

• Trykk «tilbake» når du er inne i appen til du kommer til siden hvor du kan velge prosjekt/bolig. – Hold fingeren inne på «boligens navn» i 2 sekunder så får du opp en side med oversikt over brukergrensenittene. (Brukergrensenittet med en grå pil til høyre er aktivt).
  • Trykk på en av de andre brukergrensesnittene og trykk download for å laste ned brukergrensesnittet.