Dette tyder på at kontroller er koblet til ett nettverkspunkt uten DHCP.

Prøv å koble kontrolleren til ett annet nettverks punkt. (router, switch etc)

Det kan hende kontroller er tilkoblet på utsiden av brannmur/router. Kontroller intern kabling og eventuelt konfigurasjonen av brannmur.

Det anbefales på det sterkeste at Sensio-kontroller settes bak en brannmur/router av sikkerhetsmessige hensyn og at brannmuren/routeren foretar NAT.

https://no.wikipedia.org/wiki/Network_Address_Translation