Har du fremdeles problemer så kan det hende at one-click installasjoner er blokkert. Du kan forsøke følgende:

1. Åpne kontrollpanel
  2. Åpne internet alternativer
  3. Gå til sikkerhet
  4. Velg sikre sider
  5. Trykk på knappen nettsider, for å legge til https://unity.sensio.no
  6. OK
  7. Åpne registry (dette er et avansert steg så vær forsiktig og ikke gjør ting du ikke er trygg på. Ta eventuelt backup)
  8. Finn følgende nøkkel
    \HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\.NETFramework\Security\TrustManager\PromptingLevel
  9. Finn følgende oppføring: TrustedSites. Denne skal stå som Enabled.  Om den ikke finnes så må den opprettes som String Value

For mer info se:
https://www.codetwo.com/kb/clickonce-installation-problems/?fbclid=IwAR1hGjsA2me6zMlWVrdaOzhm6eCGhsSFiGY_qDSs91x3ghW_cIllROlqeKM