Konfigurere z-wave enheter:

1: Logg inn på IP adressen til Raspbery Pi via port 8083. Feks 192.168.1.14:8083

2: Lag ett passord. Dette passordet må gjenbrukes i xSetup når du skal legge til z-wave datapunkter.

3: Trykk på tannhjulet oppe i høyre hjørne og velg «Devices».

4: Trykk på «add new» og velg «Add new z-wave device and identify it automatically».

5: Trykk på «start inclusion» og trykk 3 ganger på enheten du skal pare med controlleren.

Z-wave i xSetup:

1: Åpne xsetup og naviger til «datapunkter».

2: VIKTIG: Husk å velge den kontrolleren som har Z-way FØR du legger til datapunkt

3: Trykk på «legg til» og velg «Z-wave».

4: Skriv inn brukernavn og passord du satte i Z-way UI for å få tilgang til enhetene du har paret med controlleren.

5: Dra enhetene ned til ruten som heter «Z-wave enheter i bruk» for å legge til enhetene i datapunktlisten.

6: Lukk vinduet for z-wave og sett sone og funksjon for enhetene i datapunktlisten.

7: Last opp til server.