For en komplett liste over hvilke kameraer vi til en hver tid kanskje støtter så anbefales det å se i xSetup

Legg merke til at noen av modellene er mer generelt beskrevet en andre. Får du ikke de til å fungere så kan du prøve å bruke en av de spesifikke modellene, selv om du ikke har akkurat samme model.

Finner du ikke kameraet ditt i listen så kan vi kanskje legge til støtte for kameraet ditt!

Logg inn/opprett bruker i supportportalen og send oss en sak med følgende informasjon:

1. Serienummer/MAC adresse på kontroller:
  2. Kameratype:
  3. Modell:
  4. Hvilken port som er viderekoblet i ruteren
  5. Lokal IP til kamera:
  6. Brukernavn og passord for kamera:
  7. URL for stillbilde:
  8. URL for video stream:

Du er nødt til å gi oss overstående informasjon hvis Sensio skal kunne integrere kameraet