Trenger du hjelp?

Privatkunde?

På support-portalen finner du beskrivelser av oppsett og konfigurasjon for Sensio Hjem og utvalgte 3.part-installsjoner.

Dersom du opplever feil på systemet, kontakt din lokale installatør.

Installatør?

Finner du ikke svar på feilen på disse sider, ber vi deg logge inn her i support-portalen for å opprette en sak, eller chat med en av våre support-konsulenter.

Spørsmål og Svar

På flyttefot?

Har du eller skal du flytte og ønsker å gi tilgang til de nye eierne?

Les mer

Mottar du Alarmer?

Mottar du alarmer fra oss på SMS eller E-post og lurer på hvorfor?

Les mer

Installatør?

Lurer du på hvem som kan hjelpe deg med ditt Sensio Smarthus? Vi jobber med å lage en ny liste med automasjonspartnere, i mellomtiden, ta kontakt med oss på e-post så hjelper vi deg videre!

E-post

Abonnement

Hva koster et abonnement? Og hva får jeg når jeg betaler for det?

Les mer

Porttelefon

Sensio Porttelefon er din døråpner til fremtiden som gir deg mulighet til å åpne døren uansett hvor du befinner deg i verden.

Les mer

Roadmap

Er du nysgjerrig på hva som skal komme i neste release? Hva vi jobber med å integrere mot? Kanskje komme med tips og stemme?

Ta en titt her

Andre tjenester:

MRF hjelp?

Vi har bred kompetanse i Eaton MRF programering og hjelper deg gjerne med å feilsøke på MRF problemer. Men dette er en tjenste vi kommer til å ta betalt for.
Du kan kontakte Eaton direkte på nummer: 23 03 65 50 for gratis support på dette.

Bestill

Installasjon av smarthus

Lenge siden du har installert et Sensio Smarthus? Logg inn for å se på brukerveiledningene våres.

Logg inn

VIP Support

Ønsker du å kunne nå oss direkte på telfon? Bestill VIP Support fra oss med direkte nummer inn til Support.

Les mer

Fant du ikke det du lette etter?

Logg inn for å få tilgang til å registere en sak eller chatte med oss.
Har du ikke bruker? Register deg her.