Trenger du hjelp?

Privatkunde?

Nedefor finner du svar på de mest spurte spørsmålene. Du kan også søke i vår løsningsdatabase etter enda flere spørsmål og svar

Dersom du opplever feil på ditt system, kontakt din lokale installatør.

Installatør?

Finner du ikke svar på feilen på disse sider, ber vi deg logge inn her i support-portalen for å opprette en sak.

Spørsmål og Svar

Du kan generere et nytt ved å gå inn på www.unity.sensio.no. Der skriver du inn epostadressen i tekstfeltet, og klikker på den blå knappen under. Du vil da få tilsendt en epost hvor du må følge instruksene for å fullføre.

Google Home er fortsatt en Beta versjon for Sensio, men det er fullt mulig å bruke tjenesten likevel. Send oss din google-konto på en supportsak, så inviterer vi deg til Beta- versjonen som tester.

Andre tjenester:

MRF hjelp:

Vi har bred kompetanse i Eaton MRF programering og hjelper deg gjerne med å feilsøke på MRF problemer. Men dette er en tjenste vi kommer til å ta betalt for.
Du kan kontakte Eaton direkte på nummer: 23 03 65 50 for gratis support på dette.

Bestill

Installasjon av smarthus:

Lenge siden du har installert et Sensio Smarthus? Logg inn for å se på brukerveiledningene våres.

Logg inn

Fant du ikke det du lette etter?

Logg inn for å få tilgang til å registere en sak.
Har du ikke bruker? Register deg her.